ADRIAN MĂNIUȚIU a lăsat Germania pentru România. Povestea de succes a jurnalistului Antena 3

Adrian Măniuțiu, moderatorul emisiunii Income Magazine, are o poveste de viață foarte interesantă. Are 35 ani, s-a născut în Cluj-Napoca, a studiat ştiinţele economice și a ajuns în Germania, unde şi-a continuat şi finalizat studiile. După o perioadă de timp a ales să se întoarcă în România.

VEZI ȘI: EXCLUSIV. Ciutacu, reacție după scandalul provocat de Mîndruță la România TV

Adrian Măniuțiu a studiat în Germania după 1989, iar ulterior - cu bagajul de cunoștințe acumulat - a revenit în România.

"E o poveste foarte lungă pe care va trebui să o spun acum pe scurt. Totul a început înainte de 1989. A-ți da copilul la o școală germană era o formă de profilaxie anticomunistă în speranța că, la un moment dat, vei reuși să fugi și trebuie să știi o limbă străină. Le sunt recunoscător părinților pentru acest lucru. Țara la care se visa atunci era Germania, era acest miraj al bunăstării. Este un miraj care are niște rațiuni dovedite istoric. Să ajungi acolo ca tânăr student este o lovitură foarte puternică, o revenire la realitate. Am dat foarte putenic cu capul de ușă. Faptul că am studiat acolo cred că a fost unul dintre cele mai bune lucruri din viața mea.", a spus Adrian Măniuțiu la Antena 3.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel