Adrian Boţan, GLOBAL EXECUTIVE CREATIVE DIRECTOR pentru Nestle. Premieră pentru industria de publicitate din România

ADRIAN BOȚAN. Agenția McCann Worldgroup a anunțat promovarea românului Adrian Boțan în funcția de global executive creative director pentru Nestle.

VEZI ȘI: EXCLUSIV. Jurnalist român, apel disperat: MĂ SINUCID


ADRIAN BOȚAN. Unul dintre cei mai cunoscuţi şi premiaţi directori de creaţie din Europa, Adrian Boţan face parte din echipa McCann Bucureşti de peste 15 ani şi a fost primul director de creaţie care a adus două Cannes Lions Grand Prix în Europa Centrala şi de Est.

ADRIAN BOȚAN. În anul 2011, campania „ROM American", dezvoltată pentru marca de ciocolată ROM Autentic, aducea României şi agenţiei McCann Bucureşti un total de 9 premii la Cannes Lions, cel mai important festival global de creativitate. Această reuşită a fost urmată în anii următori de alte 8 premii Cannes Lions, 6 Grand Prix la festivalul Golden Drum, 3 Grand Prix la festivalul Effie şi 3 Grand Prix la festivalul Eurobest.

ADRIAN BOȚAN. De asemenea, din pozitia de VP Creative Excellence pentru McCann CEE, Adrian Boţan a contribuit la caştigarea distincţiei „Agency Network of the Year" pentru doi ani consecutivi (2013 şi 2014) pentru reţeaua McCann Worldgoup CEE.

Adrian Boțan, unul dintre cei mai cunoscuti creative directori din Europa Centrala si de Est

ADRIAN BOȚAN. „Deja fac acest job de 6 luni, în mod neoficial, şi implicarea mea în business-ul local va fi ca şi până acum - în momentele strategice. Ma bucur că pot să fiu alături de echipa Nestlé într-un moment transformaţional pentru această companie", a declarat Adrian Boţan, Creative Partner McCann Bucureşti.

ADRIAN BOȚAN. "Adrian este unul dintre cei mai inteligenţi şi inovativi creativi din reţeaua McCann iar campaniile pe care le-a semnat dovedesc talentul de a dezvolta campanii creative pentru clienţi mari. Acesta este şi motivul pentru care îl aducem acum în echipa de creaţie globală. Abia aştept să văd care va fi urmatorul lui mare succes. Acesta este cel mai mare compliment pe care îl pot adresa unui coleg creativ", a declarat Rob Reilly, Global Creative Chairman, McCann Worldgroup.

„Sunt mândru de ceea ce a realizat Adrian. Este primul creativ român care a fost promovat pe o poziţie globală și îi urăm cu toţii mult succes şi vrem să nu uite de unde a plecat", a declarat Bogdan Enoiu, General Manager McCann Bucureşti.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel