Admitere UNATC "I.L.Caragiale". Vezi specializările și data limită pentru înscriere

Începând cu data de 1 septembrie 2015, UNATC "I.L.Caragiale" îi așteaptă pe toți cei pasionați de studii în domeniile Teatru și Cinematografie să se înscrie la concursul de admitere, pentru anul universitar 2015-2016.

Oferta universității acoperă o mare diversitate de specializări aferente celor două domenii fundamentale Teatru și Film, acestea fiind structurate pe toate cele trei niveluri de studiu – licență, masterat, doctorat.

Cei care doresc să își dezvolte sau să aprofundeze calitățile creative și talentul, va găsi la UNATC "I.L.Caragiale" cea mai potrivită ecuație a reușitei artistice. Cu o tradiție de peste 60 de ani, UNATC "I.L.Caragiale" reprezintă un centru al excelenței și creativității în Teatru și Film întemeiat pe o serie de principii: sensibilitatea și căldura umană specifică învățământului vocațional, grijă pentru dezvoltarea individuală a fiecărui student, profesori cu renume în plan național și internațional, acces la cunoaștere și resurse educaționale, săli de spectacole și laboratoare de film echipate la standarde și nu în ultimul rând deschidere spre societate și comunitate.

Iată oferta:

Specializări Facultatea de Film

  • Ciclul I licență: Regie de film și televiziune, Imagine de film și televiziune, Multimedia: Sunet-Montaj, Comunicare audiovizuala;
  • Ciclul II master: Arta regiei de film, Arta imaginii de film, Arta montajului de film, Arta sunetului de film, Scenaristică de film, Filmologie, Producție de film, Film de animație.


Specializări Facultatea de Teatru

  • Ciclul I licență: Actorie, Păpuși-marionete, Coregrafie, Regie teatru, Scenografie, Teatrologie;
  • Ciclul II master: Arta actorului, Pedagogie teatrală, Păpuși-marionete, Teatrul de animație, Arta Coregrafică, Arta regizorului de teatru, Scriere dramatică, Scenografie, Design de lumină și sunet în artele spectacolului, Teatrologie, Management și marketing cultural.


Domenii studii de Doctorat: Teatru şi artele spectacolului şi Cinematografie şi media

CALENDAR ADMITERE 2015-2016

Ciclul l Licență – Facultatea de Film

  • Înscrieri: 1-3 septembrie 2015
  • Susținerea probelor: 7-18 septembrie 2015


Ciclul l Licență – Facultatea de Teatru

  • Înscrieri: 2-4 septembrie 2015
  • Vizionarea filmelor: 5-6 septembrie 2015
  • Susținerea probelor: 7-19 septembrie 2015


Ciclul II Master – Facultatea de Film

  • Înscrieri: 15-16 septembrie 2015
  • Susținerea probelor: 17-19 septembrie 2015


Ciclul II Master – Facultatea de Teatru

  • Înscrieri: 10-11 septembrie 2015
  • Susținerea probelor: 17-19 septembrie 2015


Ciclul III Doctorat

  • Înscrieri: 15-17 septembrie 2015
  • Susținerea probelor: 21-22 septembrie 2015

Din dorința de a simplifica procedura de înscriere, în acest an, toți candidații pot completa formularele necesare on-line, pe site-ul oficial: www.unatc.ro. De asemenea, înscrierile se pot face și după procedura clasică, la secretariatele celor două facultăți. Pentru a consulta programul secretariatelor, candidații sunt rugați să acceseze site-ul. Pentru mai multe informații: Secretariat Facultatea de Film Zenovia Țoneș Telefon : 021 2528193 Secretar Decanat Film Mihaela Petre Telefon : 0721277782 e-mail:[email protected] Secretariat Facultatea de Teatru Maria Codalbu Telefon : 021 2528108 e-mail:[email protected] www.unatc.ro Facebook: www.facebook.com/UNATC I.L.Caragiale

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel