Admitere UMF Carol Davila, 2015. Ce subiecte au primit candidaţii

Peste 2.300 de absolvenţi de liceu s-au înscris anul acesta la Universitatea de Medicină Carol Davila din București, concurența fiind de 4,5 pe loc.

Concursul de admitere în ciclul de studii universitare de licenţă pentru anul universitar 2015–2016 pe domenii de studii a avut loc astăzi, 22 iulie, pentru toate facultăţile Universităţii de Medicină şi Farmacie.

Emotii mari au fost şi pentru candidatii care au sustinut azi examenul de admitere la Universitatea de Medicina din Timisoara. Tinerii au intrat in salile de examen la ora 10.00 si isi vor afla rezultatele tot astazi.

TAXE, REGULI şi REZULTATE

Taxa de studiu stabilită de Senatul UMF "Carol Davila" pentru ciclul de studii universitare de licenţă pentru anul universitar 2015–2016 este de 9.000 lei /an de studiu pentru Medicină, Medicină dentară şi Farmacie şi 6.000 lei/an de studiu pentru FMAM. Taxa de studiu anuală va fi platită în 3 tranşe (prima tranşă - 50% din taxa anuală, a doua tranşă – 25% din taxa anuală şi a treia tranşă – 25% din taxa anuală).

Conform reglementărilor legale în vigoare, UMF "Carol Davila" Bucureşti poate şcolariza, pentru anul universitar 2015-2016, în limita locurilor aprobate de către Senat, studenţi în regim cu taxă, care au susţinut concurs de admitere, dar nu au obţinut punctaj/notă corespunzătoare locurilor bugetate în ordine descrescătoare a punctajelor/notelor. 

Candidaţii interesaţi de această formă de şcolarizare, vor depune cerere la Decanatele Facultăţilor.

Analizarea şi aprobarea cererilor se va face în perioada următoare.

Lista candidaţilor admişi în regim cu taxă va fi afişată la Secretariatul fiecărei facultăţi.

Pentru a dobândi calitatea de student, candidaţii acceptaţi la forma cu taxă, trebuie să achite prima tranşă a taxei, în cuantum de 4500 lei pentru Medicină, Medicină dentară, Farmacie şi 3000 lei pentru FMAM. În caz contrar, pierd dreptul de înmatriculare ca student în anul universitar 2015-2016.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel