Admininistrația Prezidențială a găsit vinovatul pentru decorarea medicului suspect de corupție

Administrația Prezidențială vine cu precizări referitoare la  decorarea medicului Florin Dumitru Cătălin Rusu, şef Secţie Clinică Anestezie şi Terapie Intensivă de la Spitalul Clinic de Urgenţă pentru Copii „Grigore Alexandrescu".

"Ca urmare a informațiilor publicate în mass-media referitoare la decorarea domnului doctor Florin Dumitru Cătălin Rusu, şef Secţie Clinică Anestezie şi Terapie Intensivă de la Spitalul Clinic de Urgenţă pentru Copii „Grigore Alexandrescu" din Bucureşti, Departamentul Comunicare Publică face următoarea precizare:

Spitalul „Grigore Alexandrescu" a fost premiat de curând la Londra drept cel mai bun spital regional, iar managerul spitalului, acad. prof. dr. Dan Mircea Enescu, a primit distincţia de manager al anului din partea Europe Bussiness Assembly din Marea Britanie.

În acest context, Administrația Prezidențială a propus acordarea unei decoraţii domnului Dan Mircea Enescu. Domnia sa a considerat că realizările spitalului sunt, însă, rodul muncii de echipă şi a propus spre decorare mai multe cadre medicale, printre care şi domnul doctor Florin Dumitru Cătălin Rusu", se precizează în comunicatul Administrației Prezidențiale.

Citește și: Gafă colosală la Cotroceni! Klaus Iohannis l-a decorat pe medicul Florin Rusu, urmărit penal pentru luare de mită

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel