Urmărește emisiunea live


EXCLUSIV  Adevăratul câștigător al dezbaterii de la Antena 3 - SONDAJ. Ce părere aveți?

Gabriela Firea, Cătălin Predoiu, Nicuşor Dan şi Daniel Barbu au participat luni seară la o dezbatere în perspectiva alegerilor pentru Primăria Capitalei.

A fost o dezbatere fără menajamente cu cei mai importanți candidați pentru fotoliul de Primar General.

Fiecare din cei patru au venit însoțiți de mai mulți susținători. Iată care au fost aceștia:

Actrița Rodica Popescu Bitănescu, arhitectul Radu Năstase, Gabriela Szabo, Marcel Pavel, medicul Cătălin Pivniceru, Ioana Costea – director al unei grădinițe, Simona Radu sunt susținătorii Gabrielei Firea.

Florin Stavra, lider al taximetriștilor, Sergiu Moroianu – matematician, Raluca Teodor – votant din Diaspora, Liviu Doară, Liviu Mihaiu, un scaun gol – simbol al sutelor de mii de bucureșteni, victime ale sistemului corupt. Aceștia au fost susținătorii lui Nicușor Dan.

Norica Nicolai, Steluța Cătăniciu, Călin Popescu Tăriceanu, Tomița Florescu, Tudor Tim Ionescu, Ciprian Negoiță au fost susținătorii lui Daniel Barbu.

Cristian Bușoi, Ciprian Ciucu, Cristina Pocora, Ovidiu Raețchi, Dan Cristian Popescu, Alexandru Nazare, Răzvan Mironescu au fost susținătorii care au venit alături de Cătălin Predoiu.

După ce au spus de ce merită să fie votați și și-au prezentat programele, dezbaterea s-a animat în momentul în care au fost lansate atacuri politice și oferte de colaborare.

[citeste si]

Cătălin Predoiu, candidatul PNL, a venit cu o propunere surprinzătoare, cea a unirii dreptei împotriva PSD.

"Domnilor profesori, știm cu toții că atunci când dreapta se unește, PSD-ul pierde. Cumva cred că toți ne opunem PSD-ul. E un partid care nu și-a rezolvat problemele de corupție, are restanțe din guvernările trecute. Eu vă întreb, pentru că se votează într-un sigur tur, sunteți de acord ca noi trei, așa, persoane fizice, noi trei, în ultima săptămână de campanie să facem un sodaj, iar cel care este primul să primească susținerea celorlați doi?" le-a spus Cătălin Predoiu lui Daniel Barbu și Nicușor Dan.

Replica lui Nicușor Dan a fost una extrem de dură.

"Domnule Predoiu, mă tem că nu înțelegeți ce vrea societatea. Societatea vă transmite că s-a săturat de modul corupt în care a fost gestionată România. Societatea cere o schimbare. Nu puteți veni după ce ați fost blat cu PSD, să veniți să spuneți că reprezentați dreapta. Nu vor oamenii. Ce v-am propus noi, aveați posibilitatea să sprijiniți acel candidat care are posibilitatea să bată PSD-ul. Și dumneavoastră ce faceți? Mă atacați pe mine" a afirmat Nicușor Dan.

Daniel Barbu, candidatul ALDE, a refuzat clar propunerea.

"Nu văd această campanie ca o încleștare între dreapta și stânga. Partidul meu, ALDE, este singurul cu o platformă liberală. Așa cum s-a dovedit la instalarea Guvernului Cioloș suntem singurul partid îngrijorat de criza politică. Cu toată modestia, am un mesaj. Avem un mesaj puternic, liberal și democratic. Sunt într-un partid care s-a identificat cu această misiune, din punct de vedere al susținerii și apărării libertății individuale. Nu vă pot accepta propunerea" a spus Daniel Barbu.

De asemenea, un alt moment important a fost schimbul de replici dintre Nicușor Dan și Rodica Popescu Bitănescu pe care îl puteți urmări AICI.

În acest context, întrebarea pe care v-o lansăm este următoarea: Cine este câștigătorul dezbaterii de la Antena 3: Gabriela Firea, Cătălin Predoiu, Daniel Barbu sau Nicușor Dan? Răspunsul îl așteptăm în sondajul de mai sus.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel