Urmărește emisiunea live


Adelina Pestrițu petrece în stil Aristocrat de ziua ei

Duminica aceasta este mare sărbătoare în familia Pestrițu. Adelina, frumoasa prezentatoare TV, își serbează împlinirea a 28 de ani la Aristocrat Events Hall, într-un cadru extrem de elegant.

Într-un decor în care vor predomina albul și griul, sărbătorita a ales ca pe mese să nu fie puse flori ci... pene albe, iar partea muzicală a petrecerii fastuoase, pe care frumoasa brunetă o plănuiește de zor, va fi asigurată de mulți artiști celebri din România, însă Adelina dorește ca prezența acestora să fie o surpriză pentru invitați, astfel că nu a dezvăluit numele acestora. Se pare, totuși, ca printre ei se va număra și Fely Donose (Vocea României) și trupa Friends.

Cei peste 200 de invitați pe care Adelina îi așteaptă duminică, în salonul Milano al centrului de evenimente de lux Aristocrat Events Hall, vor fi așteptați cu un meniu a la carte, extrem de elaborat: de la frittata de spanac cu bacon și onion marmalade, selecție de brânzeturi franțuzești, file de vită Aristocrat la grătar cu crustă de verdeață cu sos de vin roșu până la file de porc împănat cu ananas la grătar și sos dulce acrișor și frigărui de piept de pui cu sos satay și tăieței de casă crocanți. Nici desertul nu va fi unul obișnuit, gazda așteptându-și invitații și cu un super candy bar și multe preparate dulci deosebit de rafinate. Iar totul va fi adus cu mare fast în sală, tot ce ne-a declarat Adelina este că el va conține un citat amuzant, în limba română, iar în momentul apariției lui, tortul va fi flancat de artificii.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel