Adelina Pestrițu și Speak s-au despărțit. Prima declarație a vedetei

Adelina Pestrițu și Speak au decis de comun acord să încheie relația de doi ani și jumătate. Nu este prima dată când vorbim despre o despărțire între cei doi, dar este prima dată când aceasta este confirmată de însăși Adelina.  

De nenumărate ori s-a speculat în presă că Adelina Pestrițu și Speak s-au despărțit. Când totul indica faptul că cei doi au încheiat relația, aceștia au decis să plece împreună în vacanță, în America. Se pare că lucrurile nu au mers deloc bine între cei doi și proaspăt întorși în țară, au decis de comun acord să încheie relația.

"Dragi prieteni, îmi sunteți mereu aproape și vă mulțumesc pentru susținerea voastră care în fiecare zi mă face să mă simt iubită. De aceea, îmi doresc să aflați de la mine, nu din alte surse, că în viața mea personală s-au produs anumite schimbări. După doi ani și jumătate de relație, am decis împreună cu Ștefan (Speak) să mergem pe drumuri separate. Nu o să dezbatem nicăieri motivele care ne-au adus în acest punct, nu suntem nici primii, dar nici ultimii care trec prin asta, fiecare cuplu are povestea lui care nu întotdeauna se derulează așa cum se proiectează la început. Relația noastră a fost una foarte frumoasă, îl apreciez mult pe Ștefan ca om și ca artist și sunt recunoscătoare pentru toate momentele frumoase pe care le-am trăit împreună. Sperăm ca lumea să ne înțeleagă și să ne respecte decizia de a nu vorbi despre acest subiect care ține strict de sufletele noastre. Vă mulțumesc pentru înțelegere. Vă pup!", a scris Adelina Pestrițu într-un mesaj postat pe rețeaua socială Facebook.

Adelina Pestrițu și Ștefan Sprianu au trăit o relație frumoasă de dragoste încă din luna aprilie a anului 2014 și nu doar o dată au vorbit despre faptul că își doresc un copil împreună.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel