Adelin Petrișor: Sunt persoane care-l acuză pe Klaus Iohannis. Ține de psihiatrie sau de poliție...

Jurnalistul Adelin Petrișor se implică în disputa din jurul stenogramelor din dosarul unui colonel STS, care a susținut că incendiul din club Colectiv a fost pus intenționat. 

Stenogramele apar în dosarul unui colonel STS, Ștefan Enache, prins în timp ce lua 30.000 de euro mită în parcarea Guvernului.

"Un colonel STS acuzat că lua mită se lăuda unui anchetator sub acoperire că îi cunoaște pe Cioloș, pe Dâncu, pe Ciorbea, că se bate pe burtă cu ei. Ofițerul afirma chiar că la Colectiv a fost un atac premediat de care ar fi știut și ministrul de interne. colectivCă s-au folosit nu știu ce bombe, că au fost implicați oameni antrenați să ucidă... Colonelul STS vorbește o română chinuită, are fuga de idei. Pentru orice om normal este clar că spusele acestui individ nu pot fi probe că la Colectiv a fost o mână criminală. Oricum, toate tâmpeniile debitate de colonel se găsesc în niște stenograme ale DNA. Procurorul militar susține că a lăsat la dosar aberațiile colonelului STS tocmai pentru a sublinia profilul de escroc al acestuia. Anchetatorul anticorupție nu s-a gândit însă că idioțeniile înșirate de ofițer îi vor alimenta pe adepții teoriilor conspirației. Da, oamenii pot să-și pună întrebări, să vadă dacă nu cumva autoritățile încearcă să ascundă ceva. Am văzut însă pe internet că sunt persoane care-l acuză pe Iohannis că ar fi pus la cale "atacul" ca să dea jos guvernul Ponta. Cred eu că asta nu mai ține de libertatea de exprimare. Ține de psihiatrie sau de poliție...", scrie Adelin Petrișor, pe blogul său

VEZI ȘI: 

Stenograme. La #Colectiv s-a pus foc, spune colonelul STS prins cu mita la Guvern

Victor Ciutacu îi apără pe Ion Cristoiu și Florin Chilian

Florin Chilian, atac fără precedent la Klaus Iohannis: A ordonat incendiul de la Colectiv

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel