Acuzații grave: "RUȘINE, Nicușor Dan, pentru că îți bați joc"

Ion Valentin Voicu, consilierul general al ALDE din cadrul Primăriei Municipiului Bucureşti, răspunde ferm după ultimele acuzații aduse de Nicușor Dan.

Liderul USR spune că în urma demisiei lui Dumitru Dobrev, "PSD+ALDE refuză validarea mandatului colegului Liviu Mălureanu, mandat câștigat democratic în urma alegerilor din iunie 2016. Cerem ca PSD+ALDE să respecte legea și voința bucureștenilor și să valideze de urgență mandatul lui Liviu Mălureanu".

(w670)

În replică, Ion Valentin Voicu spune că lucrurile stau exact pe dos. Mai precis, acesta îl acuză pe Nicușor Dan că își bate joc de votul cetățenilor, dar și de Liviu Mălureanu (USB), neprezentându-se la ședința extraordinară care a avut loc joi.

[citeste si]

"Astăzi, Nicușor Dan ne-a demonstrat încă odată ca și-a bătut joc de votul cetățenilor. Ne acuză de faptul ca nu respectăm legea și că nu dorim să validăm mandatul de consilier general din partea USB al domnului Mălureanu Liviu. Domnul Nicușor Dan își bate joc de colegul dânsului, neprezentându-se la ședința extraordinară de astăzi.

Săptămâna trecută, consilierii USB, alături de cei de la PNL și PMP au boicotat ședința de consiliul general, unde, pe ordinea de zi, se afla proiectul propus spre aprobare. Nicușor Dan și-a sabotat singur colegul de partid, atât astăzi când dânsul nu s-a prezentat la ședință, cât și săptămâna trecută când aceștia au boicotat până și proiectul de validare a doamnei Necșu Andreea. Rușine, Nicușor Dan, pentru că îți bați joc de bucureșteni și de colegii tăi de partid, prin absențele de la ședințele de consiliu sau prin boicotarea acestora în momentul în care sunteți prezent. În plus, acuzele adresate nouă cum că nu am respectat legea și vointa oamenilor se dovedesc a fi fără substanță în baza acțiunilor dumneavoastră antemenționate și a faptului că nu respectați proiectul propus de validare a colegei dumneavoastră Neacșu Andreea, următorul consilier pe liste, care, conform informațiilor deținute a fost obligată să demisioneze".

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel