EXCLUSIV  Acuzații BOMBĂ la adresa fiicei lui Vadim Tudor. Reacție DURĂ

Lidia Vadim Tudor răspunde în premieră acuzațiilor grave care i-au fost aduse de mai mulți membri din PRM.

Aceștia au transmis pe adresa redacției DC News următoarea informație: "Lidia Vadim Tudor a trimis la filialele Partidului România Mare o notă prin care le obligă să cumpere ziarul România Mare, ziar proprietatea familiei Vadim și odată cu nota respectivă a fost trimisă și factura ca obligativitatea să fie plătită până pe 24.09.2016".

Lidia Vadim Tudor, contactată de DC News, a spus că nu știe nimic despre acest subiect, iar atâta timp cât vorbim despre un document care nu are semnătura ei nu i se pot aduce acuzații.

[citeste si]

"Poftim? Să arate notificarea semnată de mine și apoi discutăm. Deci, nu! Cei care vorbesc să arate notificarea semnată de mine și după aceea discutăm. În lipsa probelor, nu am ce discuta. Să arate notificarea semnată de mine și apoi vorbim! Oricine poate face un asemenea act. Dacă nu are semnătura mea pe el este un act invalid", ne-a zis fiica lui Vadim Tudor.

"Nu vreau să demontez nimic. Stau să demontez toate acuzațiile care mi se aduc? Nu aș mai termina niciodată. Nu am ce comenta pe acest subiect. Fiecare are dreptul să-și spună părerea. Timpul va demonstra cel mai bine care este rolul meu și de ce am venit în partid", ne-a mai zis Lidia Vadim Tudor după ce mai multe voci din partid au zis: "banul este ochiul dracului și iată că o vedem pe fetița cea mare în politică luând-o pe urmele lui EBA că doar e fata lui tata".

"Nu știu ce este în spatele acestui atac pentru că nu am cunoștințe despre acest subiect. Eu sunt doar vectorul de imagine al partidului. Nu mă ocup de treburile interne ale partidului, de organizare. Echipa de campanie a PRM organizează filialele. Îi întrebați pe dânșii mai multe", ne-a mai zis fiica lui Vadim Tudor.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel