Actorul Ion Rizea, în cătușe: Gogu arată tipologia celui fără scrupule

Directorul adjunct al Teatrului Național din Timișoara, actorul Ion Rizea, săltat de mascați, percheziționat și încătușat. S-a întâmplat pe scenă Teatrului Național din Timișoara în piesa "Proștii sub clar de lună", adaptată după perchezițiile și descinderile celor de la DNA și DIICOT.

Întrebat cum este cu mâinile încătușate, marele actor Ion Rizea a spus: "Este un accesoriu la modă care costă enorm de mult, între opt și optzeci de milioane de euro un accesoriu de genul acesta. Gogu cred că arată tipologia celui care fură de la stat, adică fără scrupule, te minte în față cu ochi de copil și nu știi ce a luat cât a dat".

Spectacolul a fost inspirat de perchezițiile și descinderile celor de la DNA și DIICOT. Textul original a fost scris de Teodor Mazilu. "Românul s-a născut încătușat sau spre a fi încătușat, este o piesă scrisă cu dedicație pentru un popor pus pe ceordeală. DIICOT, DNA a mâncat DIICOT, a mâncat anii, ne-a mâncat anii", a afirmat regizorul Ion Ardeal-Ieremia, scrie Digi 24.

Spectacolul "Proștii sub clar de lună" a avut premiera în 29 martie.

VEZI ȘI: Percheziții la Teatrul Naţional din Timişoara. "Proștii sub clar de lună"

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel