Actor din Game of Thrones la Comic Con București

Actorul care îl interpretează pe tânărul scutier Podrick Payne, Daniel Portman, în Game of Thrones vine la București, la East European Comic Con, eveniment care se desfășoară între 27 și 29 mai, la Romexpo.

Scoțianul Daniel Portman este cel de-al cincilea actor de la Hollywood care va lua parte la eveniment, după Mark Pellegrino("Supernatural", "Lost"), Sylvester McCoy ("Dr. Who", "The Hobbit"), David Anders ("Vampire Diaries", "Once Upon A Time") șiCharles Dance ("Game of Thrones", "The Imitation Game", "Dracula Untold").

În "Game of Thrones", Portman îi dă naștere lui Podrick Payne, un scutier aparent naiv și timid, care s-a remarcat prin acțiuni surprinzătoare, de mare curaj.

Actorul scoțian s-a remarcat la 16 ani atunci când i-a fost atribuit primul rol însemnat, în thrillerul supranatural "Outcast", în care l-a avut pe James Nesbitt drept partener de platou. Mai apoi, a urmat un rol scurt într-un serial scoțian, "River City", iar la doar 19 ani a fost distribuit în rolul lui Podrick.

Cei aproximativ 40.000 de vizitatori așteptați la ediția din mai 2016 a East European Comic Con vor avea parte de o experiență de neuitat: pe lângă întâlniri cu actori de la Hollywood vor exista o competiție regională de gaming și o întreagă zonă destinată jocurilor video în care vor putea fi testate cele mai noi apariții.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel