ACL: Ponta să facă publice sumele alocate Ministerului Dezvoltării din fondul de rezervă

Alianța Creștin-Liberală (ACL) îi cere premierului Victor Ponta să facă publice cuantumul și destinația sumelor provenite din fondul de rezervă prin care a suplimentat bugetul Ministerului Dezvoltării Regionale și Administrației Publice.

"Premierul Victor Ponta continuă să sfideze cetățenii, folosind același mod de a guverna netransparent pe care l-a dus la rangul de politică de stat. În ședința Executivului din 17 septembrie a fost adoptată o Hotărâre privind suplimentarea bugetului Ministerului Dezvoltării Regionale și Administrației Publice pe anul 2014 din fondul de rezervă bugetară aflat la dispoziția Guvernului", se arată într-un comunicat al ACL.

Reprezentanții ACL consideră că românii au dreptul să știe dacă această suplimentare de fonduri reprezintă un buget pe care PSD îl va folosi în scop electoral.

"Ne întrebăm dacă nu există o legătură directă între această suplimentare de buget la Ministerul Dezvoltării și Ordonanța de Urgență 55/ 2014 prin care PSD și-a propus să legifereze migrația politică a aleșilor locali prin șantajul cu fonduri publice", se precizează în comunicatul ACL.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel