ACL îl somează pe Robert Cazanciuc. Legăturile cu rețelele de corupție

ACL îl somează public pe Ministrul Justiției, Robert Cazanciuc, cu privire la legături pe care le-ar avea cu rețelele de corupție. 

"Ministrul Justiției, Robert Cazanciuc, este somat de către parlamentarii ACL, în urma moțiunii simple pe justiție intitulată 'PSD are alergie la justiție', să precizeze public dacă rețeaua infracțională coordonată de către Adrian Duicu l-a determinat în vreun fel să adopte măsuri și decizii, în calitate de membru al Guvernului, inclusiv propunerea doamnei Elisabeta Ponea pentru funcția de conducere în cadrul Secției Judiciare a DNA. În aceeași moțiune, lui Robert Cazanciuc i se mai solicită să prezinte public care au fost propunerile inițiale pe care le-a făcut în urmă cu un an de zile, precum și motivele pentru care a retras aceste propuneri.

Semnatarii moțiunii îi mai cer Ministrului Justiției, Robert Cazanciuc, să explice public de ce amână respingerea definitivă a propunerii legislative privind amnistia unor infracțiuni și grațierea unor pedepse, inițiativă legislativă croită cu dedicație pentru Adrian Duicu, Dan Voiculescu, Adrian Năstase și toată cohorta de baroni PSD cu grave și urgente probleme penale", se arată în comunicatul de presă al ACL. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel