Accident teribil cu patru morți. "Șoferița să fie împușcată"-FOTO

Patru persoane, între care și un copil și-au pierdut viața, iar alte șapte au fost rănite duminică seară pe șoseaua E85, în urma unui teribil accident provocat de o căruță care cicula neregulamentar.

Potrivit primelor informații, un căruțaș a intrat pe șoseaua europeană fără să se asigure, moment în care a fost izbit de o mașină Audi condusă de o șoferiță din Bacău. Primele informații arată că accidentul s-a produs din vina căruțașului, care nu s-a asigurat la intrarea pe E85.

Accident cu scandal

La fața locului au ajuns zeci de persoane din Mărășești, cunoscuți de-ai persoanelor decedate, care au început să urle să o caute pe șoferiță, amenințând-o cu acte de violență. Unii ridicau păturile de pe cadavre pentru a vedea mai bine morții, alții le puneau la loc și cereau ca șoferița să fie împușcată, scrie Monitorul de Vrancea.

La fața locului a intervenit un detașament de jandarmi care a restabilit ordinea, după ce rudele romilor implicați în accident au făcut scandal.

Circulația pe șoseaua europeană se derula cu dificultate pentru că oamenii legii adunau toate probele necesare anchetei judiciare. Inițial s-a crezut că sunt doar două victime, însă numărul morților a crescut de la două la patru, informează Ziarul de Vrancea. SURSA FOTO: MONITORUL DE VRANCEA.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel