Urmărește emisiunea live


Accident şocant la Spitalul din Turda. Un bărbat a murit

Bărbatul de 55 de ani era internat pe secția de psihiatrie cu o boală cronică. Medicii nu își explică cum a putut avea loc accidentul.

Bărbatul, spun cadrele medicale, nu avea o afecțiune psihică acută și își purta de grijă, mai mult de atât, participa și la activități de grădinărit.

După căzătura de la etajul doi al unității medicale unde se afla, acesta s-a lovit puternic la cap, iar medicii nu l-au putut salva.

„Pacientul în vârstă de 55 de ani a suferit un accident. Nu știu dacă a căzut de la înălțime sau a dat cu capul de scările de incendiu. Cert este că a decedat. Era un pacient cu o afecțiune psihică cronică, dar nu era în stadiul în care trebuia supravegheat tot timpul. Eu sunt în concediu, dar am demarat o anchetă internă pentru a stabili cum a avut loc accidentul”, a declarat pentru ZiarulClujean.ro Vasile Grumaz, managerul Spitalului Turda.

Citește și: "Sunt celebru, scoate-mă de aici". Cabral a ajuns la spital, în Africa



O anchetă au deschis și procurorii. Ei urmează să cerceteze cum a murit bărbatul și, în egală măsură, să stabilească dacă este vorba de neglijență în serviciu în rândul cadrelor medicale, care erau de gardă în momentul accidentului.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel