Accident grav pe DN1. O persoană preluată de elicopterul SMURD

Accident DN 1
Accident DN 1

Un accident rutier a avut loc luni după-amiaza pe DN1 în apropiere de Ploieşti, în localitatea prahoveană Bărcăneşti, o persoană care a fost încarcerată fiind preluată de elicopterul SMURD pentru a fi transportată la un spital din Bucureşti.

Potrivit purtătorului de cuvânt al IPJ Prahova, Raluca Brezeanu, şoferul unui autoturism care se deplasa pe sensul de mers către Bucureşti al DN 1 nu a adaptat viteza în curbă, astfel că a pierdut controlul volanului, părăsind partea carosabilă şi intrând în coliziune cu un autovehicul care era staţionat.

În urma incidentului, şoferul maşinii a rămas încarcerat, fiind scos de către lucrătorii din cadrul ISU Prahova şi ulterior preluat de elicopterul SMURD. Şeful Serviciul Judeţean de Ambulanţă Prahova, Daniel Nicolae, a declarat că victima a suferit un traumatism cranio-cerebral şi un traumatism toracic, însă este conştientă, aceasta fiind transportată la un spital din Bucureşti.

O altă persoană care a fost rănită în accident a fost preluată de o ambulanţă pentru a fi transportată la Spitalul Judeţean de Urgenţă Ploieşti.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel