ACCIDENT AVIATIC în FRANȚA. Wild Tales, filmul în care un om prăbușește intenționat avionul

Un film, care se numește Wild Tales, în care pilotul prăbuşeşte în mod intenţionat avionul, ucigându-i pe toți cei de la bord, i-a șocat pe spectatori după tragedia din Franța.

Wild Tales a fost regizat de Damian Szifron şi produs de fraţii Almodovar. A concurat pentru premiul Oscar la categoria „Cel mai bun film într-o limbă străină".

La festivalul de la Sarajevo a câştigat Premiul Publicului, iar în Argentina a fost recompensat cu mai multe premii Sur, care atestă realizările din industria cinematografică, scrie The Guardian.

Filmul prezintă şase poveşti independente. În prima dintre ele, numită Pasternak, o femeie şi un bărbat care se află printre pasagerii unui avion descoperă că ambii cunoscuseră un om cu acest nume (Pasternak). Pasternak era fostul prieten al femeii iar bărbatul era un critic muzical care scrisese cronici necruţătoare despre opera lui Pasternak. Ulterior, se dovedeşte că fiecare dintre pasagerii cursei aeriene avusese, într-un fel sau altul, de-a face cu Pastenak. Pasternak, aflat la manşă, prăbuşeşte în cele din urmă avionul peste locuinţa părinţilor săi, ucigându-i pe toţi cei care, din punctul său de vedere, greşiseră faţă de el.

Producţia, calificată de critici şi cinefili drept comedie neagră, a fost lansată vineri în Marea Britanie, la trei zile după dezastrul zborului 4U 9525, la bordul căruia s-au aflat şi pasageri englezi.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel