Acces liber la Wi-Fi în două parcuri. Pentru trei ore

Parcurile Alexandru Ioan Cuza şi Titan din Capitală au fost dotate cu o reţea gratuită de wireless. Site-urile cu conţinut nerecomandat minorilor sunt restricţionate.
 
 

Primarul Sectorului 3, Robert Negoiţă, a inaugurat vineri reţeaua gratuită de wireless din parcurile Alexandru Ioan Cuza şi Titan.

În Parcul Alexandru Ioan Cuza este vorba despre zona aleii principale de la intrarea în parc până la amfiteatru şi aleile secundare, iar în Parcul Titan este vorba despre aleea principală din zona scenei şi aleile secundare adiacente acesteia. 

„Primăria Sectorului 3 oferă locuitorilor posibilitatea conectării gratuite la Internet în parcurile mari din sectorul 3. Reţeaua wireless funcţionează în sectorul 3 în cele două parcuri încă de anul trecut, iar acum vreau să aduc în atenţia bucureştenilor care aleg să îşi petreacă timpul în aceste parcuri că au la dispoziţie wi-fi liber. În parcurile din sectorul 3 găsesc nu doar un peisaj extraordinar, hidrobiciclete, locuri de joacă bine întreţinute, ci şi mijloace moderne de comunicare accesând gratuit internetul. Locuitorii sectorului 3 şi nu numai pot căuta reţeaua 'I love S3', apoi introduc o adresă de email şi astfel se conectează”, spune primarul Robert Negoiţă, într-un comunicat citat de Agerpres. 

Accesul la internet este liber, fără parolă, iar site-urile cu conţinut nerecomandat minorilor sunt restricţionate. Conectarea se face folosind o adresă de email, timp de trei ore. 

Conexiunea la internet este realizată la o viteză de transfer de 1 gb/secundă. Echipamentele instalate suportă un număr dinamic de conexiuni simultane pentru fiecare zonă în parte, astfel încât posibilitatea supraaglomerării este minimă, se mai arată în comunicat. 

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel