"Acțiunea Prepaid!", proiectul care vine în sprijinul celor care caută un loc de muncă

Agenția Națională pentru ocuparea Forței de Muncă în parteneriat cu SC Soft Business Union SRL au început derularea proiectului "Acțiunea Prepaid!-Soluție de reformare și modernizare a serviciilor SPO prin implementarea unui sistem modern de plată a indemnizației de șomaj. 

Cofinanțat din Fondul Social European prin POSDRU 2007-2013, noul proiect demarat de ANOFM are o perioadă de implementare de 18 luni, între 6 ianuarie 2014-5 iulie 2015, valoarea acestuie depășind zece milioane de lei.

Acest proiect își propune odernizarea Serviciilor de Ocupare Public prin realizarea unei platforme informatice complexă pentru managementul activității personalului propriu al SPO, a declarat Adrian Dragomir, managerul proiectului. 

De asemenea, un alt obiectiv urmărit este acela al îmbunătățirii, creșterii calității și transparenței serviciilor de ocupare oferite de SPO persoanelor care se găsesc în căutarea unui loc de muncă. Îmbunătățirea serviciilor de mediere a muncii prin realizarea și implementarea unui serviciu modern de self-service la nivelul celor 43 de SPO de la nivelul țârii reprezintă un alt obiectiv urmărit de "Acțiunea Prepaid!". Acest lucru va însemna implementarea unei componente de plată moderne de tip card Prepaid. Acest card va fi unul cu funcții de plată, care va permite gestionarea tuturor plăților către persoanele care sunt îndreptățite să primească indemnizații de șomaj sau alte tipuri de drepturi financiare, iar pe de altă parte la gestionarea și monitorizarea tranzancțiilor financiare efectuate de către deținătorii acestor carduri.

Pentru implementarea acestui proiect, 80 de persoane au fost identificate și selectate ca făcând parte din grupul țintă. Acestea sunt persoane care își desfășoară activitatea  în domeniile vizate de acțiunile implementate prin proiect, prin aplicarea de chestionare angajaților SPO din departamentele de specialitate cum sunt: consilieri de orientare, agenții de ocupare, specialiști ai departamentului financiar, plăți și departamentul IT. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel