AC/DC s-ar putea destrăma. Ce spune solistul formației

Trupa AC/DC ar putea să nu mai urce pe scenă niciodată şi nici să nu mai înregistreze vreo piesă nouă.

UPDATE: Solistul AC/DC, australianul Brian Johnson, a declarat pentru The Telegraph că, într-adevăr, Malcom Young are probleme de sănătate, dar că legendara trupă rock nu se retrage. Mai mult, membrii trupei plănuiesc să se reunească curând pentru a lucra la un nou album. 

Unul dintre membrii trupei,  chitaristul Malcolm Young, a suferit un atac cerebral acum câteva săptămâni.

Presa din Australia scrie că muzicianul nu mai poate cânta la chitară, ceea ce înseamnă că veteranii AC/DC ar urma să se retragă, iar turneul aniversar de 40 de ani ar urma să fie anulat. Şi asta, pentru că membrii trupei au făcut un pact şi au decis că atunci când unul dintre ei nu va mai putea cânta, AC/DC va fi istorie.

Malcolm Young este membru fondator şi compozitor al trupei. El a compus multe din hiturile grupului australian, care a vândut peste 200 de milioane de albume.

Trupa urmează să susţină o conferinţă de presă, miercuri,  pe 16 aprilie, cel mai probabil pentru a oferi lămuriri asupra viitorului AC/DC şi asupra condiţiei lui Young.

AC/DC a fost formată în anul 1973, de fraţii australieni Malcolm şi Angus Young. De atunci şi până în prezent, formaţia a lansat 17 albume şi a devenit unul dintre cele mai renumite grupuri muzicale ale genului hard rock. Pe 16 mai 2010, AC/DC a susţinut un concert şi în România.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel