A murit tatăl Mihaelei Rădulescu

Tatăl Mihaelei Rădulescu a murit și fosta prezentatoare TV se pregătește de înmormântare.

Mihaela Rădulescu a fost mereu discretă atunci când a venit vorba despre părinții ei. Vedeta a făcut puține lucruri publice despre aceștia. Printre ele, o poveste emoționantă spusă chiar de ea, în urmă cu ceva timp. Mihaela Rădulescu a mărturisit anul trecut că tatăl ei a crescut-o într-un mod foarte strict, dorind să îi impună niște reguli și rigurozități cu care el a fost obișnuit la rândul lui.

"Fiind un tip foarte sportiv, dorea să ne crească și pe noi în același spirit, lucru care m-a ajutat extraordinar. În plină iarnă, pe gerurile cele mai crâncene, tata ne scotea, pe mine și pe frate-miu, să alergăm în picioarele goale prin zăpadă. Moment în care toate bunicile și străbunicile leșinau. Tot tata ne-a învățat să înotăm, aruncându-ne în piscină legați cu cordoanele de la niște halate de baie. Dacă nu dădeam din mâini și din picioare ne lăsa să ne ducem la fund", povestea Mihaela într-un interviu pentru revista AS.

Cu toate acestea, Mihaela Rădulescu a înțeles că părintele ei nu îi voia răul și a apreciat toate lucrurile pe care a încercat să o învețe. L-a iubit nespus și l-a considerat întotdeauna un model, așa că pierderea lui a lovit-o puternic.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel