A murit rapperul Mihuț Nan, cunoscut drept Nanu'

Mihuț Nan, cunoscut sub numele de scenă Nanu', un artist hip-hop, a murit la doar 26 de ani, în urma unui accident stupid

Mihuț Nan ar fi murit după ce a căzut accidental dintr-un tren care circula de la Miercurea Ciuc spre Braşov. Tragicul eveniment s-a produs miercuri seara. Apelul la 112 a fost efectuat la ora 23.00, de un bărbat care a observat cadavrul lângă șinele de tren.

Mihuț Nan este originar din Toplița și este apreciat în lumea hip-hop, având colaborări cu nume mari precum Cedry2k şi Arssură.

Arssură a declarat pentru spynews.ro că este posibil ca Nanu' să fi fost împins din tren în urma unei altercații.

"Se îndrepta spre Braşov, din Miercurea Ciuc. Mergea la nişte prieteni acolo. Poliţiştii nu au putut să dea mai multe informaţii, decât că a fost găsit lângă şina de tren, plin de julituri şi cu o gaură în cap. Nici măcar gaură în cap nu au putut detalia. Poate să fie gaură de glonţ, lovitură cauzatoare de moarte, poate fi cauzată şi de căzătura din tren. Sinuciderea iese din discuţie pentru că nu aşa arată un om care s-a aruncat în faţa trenului. El avea urme de violenţe. Cel mai probabil el s-a altercat cu cineva şi a fost aruncat din tren. Ori l-a împins, ori s-a bătut cu mai mulţi şi l-au împins", a mărturisit Arssură.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel