Urmărește emisiunea live


A fost reținut un suspect în cazul bărbaților incendiați pe stradă

Polițiștii IPJ Galați, sub coordonarea unui procuror din Parchetul de pe lângă Tribunalul Galați, au identificat un suspect care i-ar fi incendiat pe cei doi oameni ai străzii din Galați. 

Amintim că doi oameni ai străzi, doi bărbați, au fost incendiați noaptea de o persoană necunoscută care i-a stropit cu benzină și le-a dat foc. 

Suspectul, un om al străzii, a vrut să-i sperie

Suspectul principal este un alt om al străzii, în vârstă de 49 de ani. El a avut un conflict cu cele două victime. Pentru a-i speria a aprins un obiect vestimentar și l-a pus pe picioarele lor. Flacăra s-a extins rapid. Cele două persoane incendiate au ajuns la spital cu arsuri pe corp. Suspectul a fost reţinut pe bază de ordonanţă pentru tentativă la săvârşirea infracţiunii de omor calificat.

Starea victimelor

Unul dintre cei doi oameni ai străzii a fost transferat, astăzi, la Spitalul Floreasca din București. Este vorba despre un bărbat de 49 ani, care are arsuri de gradul I, II şi III pe o suprafaţă de 65% din corp. Starea generală a pacientului este gravă. Cealaltă victimă, de 59 ani, are arsuri pe 20% din corp, în zona membrelor inferioare şi superioare, şi este în stare stabilă. 

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel