Urmărește emisiunea live


A deschis calculatorul, dar ce a văzut a făcut-o să-şi anuleze nunta

Sarah Donohue a deschis calculatorul, ca în fiecare zi. De data aceasta, printr-un simplu click, întreaga viaţă i s-a schimbat! Şi-a anulat nunta, s-a mutat din casă şi a căzut într-o depresie teribilă.

Sarah se ocupa de organizarea concursurilor de frumuseţe pentru copii. Într-o zi, aceasta a început să primească mesaje denigratoare la adresa sa. La început, nu le-a dat prea mare importanţă, deşi începuse să fie tot mai tristă... Ulterior, părinţii concurentelor au început s-o hărţuiască. Sarah a început să izbucnească în lacrimi. O făcea ori de câte ori deschidea calculatorul. Crizele de depresie au devenit zilnice şi erau din ce în ce mai puternice.

"Când auzi vorbindu-se de hărţuire online, tinzi să crezi că se referă doar la copii care îşi bat joc unii de alţii. Din păcate, tot mai mulţi adulţi sunt victime ale acestui tip de hărţuire. Nu mulţi vorbesc, însă, despre astea, de ruşine... Eu ajunsesem să nu mai pot face nimic. Nu mă mai puteam îmbrăca... De multe ori, nici nu reuşeam să mă dau jos din pat mai devreme de prânz. Mai mult, plângeam într-una... Este ceva inuman!", povesteşte Sarah.

Depresia şi teama au mers atât de departe încât tânăra a renunţat la propria nuntă.

După luni bune de chin, Marea Britanie a implementat noi legi care au început să permită victimelor să-şi dea în judecată hărţuitorii. De o astfel de lege a beneficiat şi Sarah, care a primit, într-un final, daune de 15.000 de lire sterline de la agresori.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel