A cunoscut o fată pe Tinder. Când s-a uitat la poza ei a fost șocat!

Jenna Zagrodniczek
Jenna Zagrodniczek

Un tânăr în vârstă de 19 ani a avut parte de un șoc în momentul în care a cunoscut o fată pe celebra aplicație de dating, Tinder.

Mark Kowalczyk, din West Virginia, naviga pe Tinder când la un moment dat a dat de o tânără care i-a atras atenția. Atunci când s-a uitat mai atent la imagine, și-a dat seama că poza de profil a fetei a fost făcută în baia sa. Mai exact, poza de profil e un selfie făcut în oglinda toaletei lui Mark.

Tânărul a postat imaginea fetei pe Twitter, alături de o imagine cu el făcută în același loc. Tweet-ul a devenit viral. Așa cum era de așteptat, acesta a ajuns și la tânăra în cauză.

În loc să lămurească misterul, Jenna Zagrodniczek a postat o altă imagine cu ea, făcută pe veranda tânărului. ”Am una chiar și pe veranda casei tale”, a spus ea.

Misterul a fost, apoi, lămurit. Tânăra a participat la o petrecere pe care Mark a dat-o la el acasă, însă cei doi nu s-au cunoscut. Jenna a venit cu niște prieteni și nu știa în casa cui se află, iar adolescentul, la rândul său, nu i-a cunoscut pe toți din acea seară.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel