78.000 de oameni vor să se mute pe... Marte!

Mars One
Mars One

Organizația olandeză non-profit Mars One plănuiește să construiască până în anul 2023 un adăpost uman pe planeta Peste 78.000 de persoane au aplicat deja pentru a lua parte la călătoria dus către Marte. Fiecare persoană trebuie să completeze un formular prin care să arate de ce crede că este potrivită pentru un astfel de proiect. Pentru a-și putea înregistra formularul, cei interesați trebuie să plătească 75 de dolari.

În plus, fiecare candidat trebuie să atașeze și un filmuleț de 60 de secunde în care să explice de ce vrea să plece pe Marte și să nu se mai întoarcă niciodată pe Pământ.

Cei care vor merge pe Marte trebuie să treacă printr-un proces de selecție ce va dura 2 ani, iar apoi vor participa la un training timp de 7 ani. Bas Lansdorp, director executiv al Mars One a afirmat că el se așteaptă ca peste 500.000 de oameni să aplice pentru extravaganta călătorie până la sfârșitul lui august 2013. Lansdorp a adăugat: "Cu peste 78.000 de aplicanti in doar doua saptamani, acesta se dovedeste a fi cel mai dorit job din istorie!"

Marte One dorește să evite candidați precum astronauți, oameni de știință și piloți, în favoarea oamenilor obișnuiți: "Nu vrem să ne limităm la o anumită categorie umană."

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel