50 Shades of Gray (Cincizeci de umbre ale lui Grey), pe primul loc în box office-ul american

Filmul ”Fifty Shades of Grey" (Cincizeci de umbre ale lui Grey), de Sam Taylor-Johnson, o ecranizare a romanului omonim al lui E. L. James, a debut pe primul loc în box office-ul nord-american, cu încasări de 81,67 milioane de dolari.

"Cincizeci de umbre ale lui Grey", care îi are în rolurile principale pe actorii Dakota Johnson şi Jamie Dornan, este considerat cel mai provocator film al ultimului deceniu, având în vedere faptul că scenele cu sex din acesta cumulează 20 de minute din cele 124 de minute ale lungmetrajului. Acţiunea are loc în Seattle, unde Anastasia Steele, o studentă în vârstă de 22 de ani şi încă virgină, cedează în faţa şarmului şi a practicilor sadomasochiste ale miliardarului Christian Grey, potrivit boxofficemojo.com.

Pe locul al doilea în topul încasărilor de vineri până duminică din Statele Unite ale Americii şi Canada s-a clasat pelicula "Kingsman: Serviciul secret/ Kingsman: The Secret Service", care a obţinut în primul weekend de difuzare 35,6 milioane de dolari. Filmul regizat de Matthew Vaughn îi are în distribuţie pe Colin Firth, Taron Egerton şi Samuel L. Jackson. O oragnizaţie secretă de spionaj recrutează un tânăr de pe stradă şi îl înscrie într-un program extrem de competitiv de antrenament, în timp ce o ameninţare globală iese la iveală din partea unui geniu al tehnologiei, cu gânduri deloc pacifiste.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel