Urmărește emisiunea live


5 sfaturi in alegerea mobilierului pentru copii si de la ce nu trebuie sa faceti rabat

Mobila pentru copii este, probabil, cea mai complexa alegere a parintilor atunci cand vine vorba de camera lui bebe. E nevoie de timp, de multi bani investiti si de multa imaginatie atunci cand vine vorba de camera si de mobila pentru copii achizitionata. Fiecare mamica si-a imaginat, probabil, cum va arata camera celui mic, ce mobila pentru copii va cumpara, cum o va aranja si ce culoare va avea.
Totusi, inainte de a merge in magazin si a achizitiona mobila copii, iata cateva sfaturi pentru viitorii parinti care abia asteapta sa isi vada micutul in patut, zambind si jucandu-se.

  1. Nu exagerati cu numarul de piese de mobilier, pentru ca orice bebe are nevoie, in principiu, de mult spatiu de joaca. Mobila pentru copii trebuie sa fie minimala: o masa de infasat, un dulap, un patut si cateva rafturi sunt suficiente pentru camera celui mic, pentru inceput. Restul, e pentru jucarii si pentru el.
  2. Toata mobila pentru copii trebuie sa fie certificata conform normelor UE. Numai asa poti sa ii asiguri lui bebe siguranta. Nu trebuie sa il expuneti pe cel mic la accidente!
  3. Mobila pentru copii multifunctionala reprezinta cea mai buna alegere pentru parinti. Mai scumpa initial, ea poate fi transformata si adaptata pe masura ce bebe creste. Un patut pentru bebe poate fi un patut pentru copilul de mai tarziu, o masa de infasat poate fi usor doar un dulap de hainute.
  4. Mobila pentru copii este, de regula, scumpa. Dar nu va dati la o parte de la a plati sume mari pe lucruri cu adevarat importante, cum ar fi patutul pentru bebe sau masa de infasat. Sunt foarte importante si trebuie sa asigure siguranta si confort, lucru care costa.
  5. Mobila pentru copii trebuie sa fie accesorizata in functie de gustul fiecaruia. Astfel, puteti alege fie personaje de basm, fie personaje din desenele animate autohtone, fie desene. Aici, tine de fiecare cum decide sa dea culoare in jurul mobilei cumparate.

Mobila pentru copii este foarte importante pentru cel mic. Poate ca nu pare asa la inceput, dar camera in care va creste va reprezenta micul lui univers, unul in care va petrece foarte mult timp, va visa si se va juca. Acolo va descoperi pentru prima data lumea, chipul lui mami si al lui tati. Tocmai de aceea e important ca mobila pentru copii sa nu il expuna la accidente, sa fie de calitate, sa confere siguranta si confort, iar camera sa fie colorata si sa ii stimuleze simturile.
Cautati mobila pentru copii perfecta si la preturi accesibile? Atunci descoperiti ofertele de la Noriel la mobila pentru copii si alegeti cele mai bune produse, pentru cea mai mare minune din viata dumneavoastra!

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel