"Atenție, nu le spun deserturi fiindcă, vă reamintesc, ideea de desert este una nocivă în sine. Dulcele trebuie mâncat separat de masă, ca gustare, sau, varianta pe care o recomand eu, ca mic dejun", scrie aceasta.
1. Brioșe cu afine
Timp total de preparare: 35 de minute
Ingrediente:
- 1/3 de cană de miere
- 2 ouă
- 1 cană lapte de cocos
- 1 linguriță de zeamă de lămâie
- ½ de cană de ulei de cocos, topit
- 1 cană și jumătate de făină integrală de grâu
- 1 cană și jumătate de făină de ovăz
- 4 lingurițe de praf de copt
- ½ de linguriță de scorțișoară
- ½ de linguriță de sare de mare
- 1 cană și un sfert de afine sau orice alt fel de fructe de pădure preferați
Mod de preparare:
Încălziți cuptorul în prealabil la peste 190 de grade Celsius. Puneți hârtie de copt în formele de brioșe sau ungeți-le bine cu ulei de cocos.
Într-un bol mic, amestecați laptele de cocos cu zeama de lămâie și lăsați să se odihnească 5-10 minute.
Citiți continuarea AICI.
Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News